NL

Partnerlinks

Op sommige pagina’s op Ik Ga Verhuizen zie je de tekst “Deze pagina bevat partnerlinks”. Als je niet weet wat een partnerlink is, lees dan verder.

Wat is een Partnerlink?

Een partnerlink is een link naar een van onze partnersites. Onze partnersites zijn websites waarmee wij samenwerken. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met Bol.com, VTwonen en Independer. De partnerlink bevat een code. Als jij op deze link klikt, weet onze partner dat jij via Ik Ga Verhuizen bij hen terecht gekomen bent. Doe je vervolgens binnen een bepaalde periode een aankoop op de betreffende partnersite, dan ontvangt Ik Ga Verhuizen een kleine commissie.

Voorbeeld van een partnerlink

Wij plaatsen een link naar een verhuisset die te koop is bij Bol.com. Wat gebeurt er vervolgens?

1. Jij klikt op de link en besluit de verhuisset of een ander artikel bij Bol.com te bestellen.

2. Bol.com ziet dat jij via Ik Ga Verhuizen gekomen bent en geeft ons daarvoor een beloning: wij krijgen 6% van het aankoopbedrag. De verhuisset kost 29,99 euro, dus wij ontvangen daarvan 1,80 euro. Let op: jij betaalt nooit meer dan de standaard prijs van het product.

3. Hiermee hebben we een win-win-win situatie: jij krijgt aanbevelingen voor handige producten, wij verdienen geld en Bol.com heeft een nieuwe klant.

Dit is verder belangrijk om te weten

Wij plaatsen niet zomaar partnerlinks op onze website. Wij plaatsen alleen links naar producten of diensten die wij goed vinden en waarvan wij denken dat ze een meerwaarde zullen zijn voor onze lezers. De partnerlinks zijn voor ons een middel om directe inkomsten te genereren met de informatie die wij onze lezers bieden. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn betreffende onze partners en de manier waarop wij geld verdienen. Daarom vermelden wij het altijd als er op een pagina partnerlinks te vinden zijn.