NL

Verhuistips

Dankzij deze tips & tricks ben je helemaal klaar voor een geslaagde start in je nieuwe thuis

10 housewarming cadeaus voor een man

Help! Je bent uitgenodigd op een housewarming van een vriend, neef of broer en je hebt geen idee wat je moet geven! Het is sowieso al lastig om een housewarming cadeau uit te zoeken, maar een housewarming cadeau voor een man is nog moeilijker! Wat kun je cadeau geven, dat geen onnodige ruimte in huis inneemt, wat hij nog niet heeft en wat bovendien bruikbaar is? Wij hebben 10 ideeën voor housewarming cadeaus voor een man voor je verzameld:

Housewarming Cadeau 1: Een Compacte gereedschapsset

In een nieuw huis zijn altijd allerlei klusjes te doen: schilderijtjes ophangen, oude spijkers uit de muur halen, maar uiteraard ook bierflesjes openmaken en kurken trekken. Met deze multitool geef je al het handige gereedschap in één keer, maar hij neemt toch heel weinig ruimte in. 

multitool

Housewarming cadeau voor een man 2: Een gezelschapsspel

Bij een nieuw huis horen gezellige avondjes met vrienden. En wat is er nou leuker dan het samen spelen van spelletjes? Een gezelschapsspel is dan ook een heel geschikt cadeau om te geven als iemand net op zichzelf woont.  

housewarming cadeau man

 

Cadeau voor een housewarming 3: Een stoer schort

Als koning van zijn eigen stulpje is hij automatisch ook keukenprins. En wat is een keukenprins zonder een schort? Dit stoere exemplaar heeft een ingebouwde stropdas. Twee cadeaus in een klap dus!

Schort-stropdas

Verhuiskado 4: Een eigen biertap

Laten we eerlijk zijn: welke man wil er nu geen eigen biertap in huis? Met deze thuistap van Philips tap je de perfecte pint. Er zijn vaten beschikbaar van verschillende merken. Deze Philips Perfectdraft is compact en past dus in iedere keuken. Een ander voordeel: dit cadeau kunnen jullie meteen tijdens de housewarming testen!

PhilipsPerfectdraft

 

Housewarming kado voor een man 5: Whiskey Stones

Een origineel klein cadeautje, waarvan je zeker kunt zijn dat hij het nog niet heeft: Whiskey Stones. Deze steentjes kun je in de vriezer bewaren en in je drankje doen in plaats van ijsblokjes. Het voordeel is dat de steentjes niet smelten en het drankje dus niet waterig maken. Perfect voor een drankliefhebber!

Whiskey Stones

 

Verhuiscadeau 6: Een messenset

Een goede messenset mag niet ontbreken in een nieuwe keuken en goede messen heb je eigenlijk nooit te veel. Een messenblok is dan ook een heel geschikt cadeau voor een housewarming. Voor iedere keuken is wel een passend exemplaar te vinden. 

verhuiscadeau man

 

Housewarming cadeau voor een man 7: Een sleutelhouder

Kleine kans dat hij dit cadeau al heeft! Dit is een sleutelhouder in de vorm van een stopcontact. De ‘stekker’ is tegelijkertijd een sleutelhanger die uiteraard precies in het ‘stopcontact’ past. Zo hoeft hij nooit naar zijn sleutels te zoeken!

Sleutelhouder

Housewarming cadeau 8: Een Tafelbarbecue

Heeft het feestvarken een tuin? Dan is dit een geschikt cadeau: een tafelbarbecue Hiermee kun je op een leuke manier gezellig een barbecue houden. Breng wat spiesjes mee en jullie kunnen het cadeau meteen tijdens de housewarming testen!

barbecookvuurschaal

Cadeau nummer 9: Een magnetische flesopener

Deze magnetische opener kan bevestigd worden aan de koelkast en maakt flesjes voor jou open. Een handige tool in de keuken en nooit meer zoeken naar de flesopener. Welke man wil dat nou niet?

magnetische opener

Housewarming cadeau voor een man 10: Een sommeliermes

Ben je op zoek naar een cadeau voor een wijnliefhebber? Dan is dit een goede keuze: een echt sommeliermes. Zo kan hij altijd kurken trekken in stijl. 

housewarming cadeau voor een man

Heb jij nog andere goede ideeen voor een housewarming cadeau voor een man? Laat het ons dan weten in een reactie op deze post!bbb

Reactie (0)

Reageer

Verhuizen…
Hoe begin je eraan?

Download gratis onze verhuisgids boordevol tips & tricks!

Meer info