NL

Verhuistips

Dankzij deze tips & tricks ben je helemaal klaar voor een geslaagde start in je nieuwe thuis

Housewarming cadeaus: wat geef je aan iemand die net verhuisd is?

Een kennis of familielid heeft net een verhuis achter de rug en je hebt hem of haar bijgestaan met raad en daad.  Nu is het tijd voor … de housewarming party! Ook wel bekend als “instuif.” En daar kan je niet met lege handen aankomen. Maar wat geef je aan iemand die net verhuisd is? Da’s niet makkelijk, want hij of zij heeft natuurlijk net heel wat nieuwe dingen gekocht. En wat past bij het interieur? Wij zetten je op weg naar enkele veilige en toch originele housewarming cadeaus, die je prima kunt geven bij een housewarming. Je kan ze allemaal online bestellen en ze zijn (bijna) allemaal de volgende werkdag thuis geleverd. Last minute kan dus ook nog!

 Idee 1: een fijne plaid, knusser wordt het niet

cadeau hosewarming

Met een plaid of fleecedeken doe je iedereen plezier. Je kennis zal je dankbaar zijn als hij of zij zich in het nieuwe knusse huis heerlijk onder dat lekker warme dekentje nestelt. En stel dat het patroon echt niet past bij het interieur, dan kan het gewoon opgeborgen worden in de kast.  Deze plaid van het merk Pt kun je in verschillende kleuren online bestellen.

Idee 2: een mooie vaas, prima housewarming cadeau voor iemand die je goed kent

cadeau net verhuisd

Dit cadeau is niet helemaal zonder risico, want er zijn mensen die al een overvloed aan vazen en andere decoratiespullen in huis hebben staan. Maar als je de persoon in kwestie goed kent en je weet wat zijn of haar smaak is, kan een vaas een geweldige sfeerbrenger zijn in huis. En als je er ook nog wat mooie bloemen bijkoopt (of plukt), dan kan de vaas meteen de tafel opfleuren! Bestel hier deze vaas van het merk HKliving

Idee 3: een hippe keukendoek

theedoek housewarming

Een keukendoek is altijd een goed idee: niemand heeft er ooit te veel van en het is gewoon heel bruikbaar. Bovendien is er enorme variatie in kleuren en dessins, zodat je je cadeautje  toch nog een persoonlijk tintje kan geven. Deze keukendoeken van het merk Present Time kun je hier online bestellen

Idee 4: een klusjesboek!

cadeau housewarming

Niemand ontsnapt aan klusjes in een nieuw huis. Want na de verhuis moeten er altijd nog dingen opgehangen, vastgetimmerd of gemonteerd worden, binnen of in de tuin.  En dan zal je kennis je zeer dankbaar zijn met een klusboek. En als het over een vriendin gaat, is het klusboek voor de handygirl ook nog eens heel grappig. Girlpower met een boormachine! Het boek “Klussen voor Dummies” kan dan weer voor elk geslacht.

Idee 5: een balkonbarbecue

cadeau balkon

Is je vriend of vriendin de trotse nieuwe eigenaar van balkon op een appartementswoning? Dan is dit cadeau zeker een hit! Want wat is de kans dat hij of zij al een balkonbarbecue heeft? Juist .. .0,0. Deze barbecue maak je vast aan de reling van het balkon en grillen maar! Je kan de balkonbarbecue online bestellen bij Bol.com.

Idee 6: een deurmat met een knipooggrappige deurmat

Een deurmat is nuttig en noodzakelijk, maar niet bijster origineel. Tenzij… er een grap opstaat of iets dat fantastisch past bij de persoon in kwestie. Er zijn een heleboel deurmatten te vinden met grappige teksten. Bovenstaande deurmat is heel geschikt voor iemand die het vaak druk, druk , druk heeft. Bekijk hier deze en nog veel meer leuke deurmatten.

Housewarming cadeau 7: Een tuinkabouter

cadeau housewarming

Een cadeau kan soms zodanig cliché zijn, dat het weer hilarisch wordt. Zoals een tuinkabouter. Je hebt ze in allerlei vormen, posities en attitudes. Je vindt dan ook zeker een puntmuts waarmee je een passende knipoog kan geven aan wie hem krijgt. Bij Bol.com kun je er verschillende bestellen.

Housewarming cadeau 8: Een cadeaubon

cadeau pas verhuisd

Bij een verhuis zijn er weinig zekerheden, behalve deze: er zijn altijd nog klusjes te doen, binnen en/of buiten. Daarom zit je altijd goed met een cadeaukaart, zoals  van Intertuin, Brico of Gamma.De ontvanger van de kaart kan er haken, nagels, plankjes en nog veel meer mee kopen. Dat kan allemaal prima met deze bon. (Google wel even van tevoren of de betreffende winkels in de buurt zijn van de ontvanger)

Deze pagina bevat partnerlinks. (Wat is dat?)

<Heb jij nog tips voor leuke verhuiscadeaus? Wat zou jij graag krijgen uit deze lijst en wat juist helemaal niet? Laat het ons weten in een reactie op deze post.

Reactie (0)

Reageer

Verhuizen…
Hoe begin je eraan?

Download gratis onze verhuisgids boordevol tips & tricks!

Meer info