Verhuistips

Dankzij deze tips & tricks ben je helemaal klaar voor een geslaagde start in je nieuwe thuis

06-07-2014 - door

Verhuisdozen kopen doe je direct in onze verhuisshop!

Je gaat over een paar weken verhuizen en je moet nu zo langzamerhand beginnen met inpakken van de verhuisdozen. En die verhuisdozen bestel je natuurlijk gewoon online! In onze verhuisshop vind je verhuisdozen van onze partner Bol.com.

Online verhuisdozen kopen

De kartonnen verhuisdozen van Bol.com zijn er in twee maten: ‘compact’ en ‘volume’. Beide maten zijn te koop in pakketjes van 10 stuks voor respectievelijk €13,99 en €17,99. Als je ze vandaag voor 23:00 uur bestelt, heb je ze morgen in huis. Bestel de verhuisdozen direct bij Bol.com of via onze verhuisshop.

verhuisdozen kopen

Meer informatie over verhuisdozen kopen

Weet je niet zeker hoeveel verhuisdozen je moet kopen, of ben je misschien op zoek naar gratis verhuisdozen? Geen zorgen! Ook daar kunnen we je bij helpen. Wij hebben een handig overzicht samengesteld van het aantal verhuisdozen dat je nodig hebt voor jouw gezinssituatie. Ook hebben wij een lijst opgesteld van plekken waar je gratis verhuisdozen kunt vinden. 

Kortom: Er zijn genoeg opties voor verhuisdozen kopen. Welke optie voor jou het meest geschikt is, hangt af van je beschikbare budget en tijd. Wij wensen je alvast veel succes met inpakken!

Reactie (2)

Reageer

Verhuizen…
Hoe begin je eraan?

Download gratis onze verhuisgids boordevol tips & tricks!

Meer info